Neem contact op
+32 472 07 79 19

Renson Healthbox

Systeem C+ EVO II

Het warmte besparende vraaggestuurde ventilatiesysteem. Hiermee kun je een gemiddelde E-peil verlaging bereiken van 15 E-peilpunten. Deze systemen zijn ook eenvoudig te plaatsen omdat er unieke designroosters zijn voor een goede afwerking bij het plafond of de muur. Er is ook een automatische inregeling van de afvoerdebieten conform de norm. Het allerbelangrijkste is nog dat je geen gezondheidsrisico loopt wanneer je voor dit systeem kiest. Het is ook nog eens onderhoudsvriendelijk.

 

Energiebesparend en eenvoudig te plaatsen

Energie besparen willen we in ieder huishouden, maar het moet niet ten koste gaan van je gezondheid. Bij het ventilatiesysteem SYSTEEM C+ is dat ook zeker niet het geval. Deze unieke healthbox is maar liefst 24 uur per dag bezig met het screenen van het vochtgehalte per ruimte. Dit wordt de hele dag door gedaan, ook wanneer je niet thuis bent. Door de aanwezige ingebouwde sensor wordt dit mogelijk gemaakt doordat de klep in de regelmodule meer of minder geopend zal worden. Er wordt dan gezorgd voor de maximale warmtebesparing en deze kan oplopen tot wel 15 E-Peil punten. Deze regelmodules kun je als je wilt ook nog eens programmeren volgens het type ruimte of de norm. Je kunt bij de installatie dus aangeven over welke vochtige ruimte het gaat. Het systeem wordt vervolgens automatisch gekalibreerd. Er wordt gezorgd voor een belangrijke tijdbesparing en het risico op fouten wordt vermeden bij de inregeling.

Nieuwe bediening

De bediening is nieuw, er is een vier standenknop aanwezig, ook wel XV K4 genoemd. Door deze knop kan er gekozen worden voor vier programma’s: Eco stand, Healthy Domestic Concept stand, Empty house stand, full house stand. Er wordt gebruik gemaakt van een energiezuinige EC motor. Hierdoor worden geluid, verbruik en trillingen onder controle gehouden. Er is ook aan het milieu gedacht, de gebruikte kunststoffen zijn perfect te recyclen en de elektronische componenten zijn loodvrij gesoldeerd.